INSPIRE. REACH. CONNECT.

Het is de basis van Eightynine en nog altijd onze grote liefde: video. Er is voor ons geen mooiere vorm van storytelling. Of het nou gaat om een campagnevideo of corporate video. Van concept, naar productie, nabewerking tot advertising. Filmen op locatie, in de studio, een animatie video of een combinatie; we got you.
Bedrijfsfilm

Waar staat mijn bedrijf voor? Waarom doe ik wat ik doe? En hoe onderscheid ik mij als bedrijf van mijn concurrenten? Door deze vragen op een effectieve manier in video te beantwoorden, ontstaat de ideale content om je bedrijf verder als merk te positioneren. Een sterk stuk content voor je employer branding. Het beantwoorden van deze vragen doen we altijd op een manier die past bij jouw bedrijf, in de juiste tone-of-voice en in een bijpassende visuele stijl. Zo werken we samen naar een video die breed ingezet kan worden, van jouw website, social mediakanalen tot bijvoorbeeld narrowcasting.

Bekijk cases
Social

De populariteit en effectiviteit van video op social hoeven we eigenlijk niet meer te onderschrijven. Het toenemend gebruik op Facebook, Instagram en YouTube en de opkomst van video-focussed social platformen als Snapchat en TikTok doen dit voor ons. Maar liefst 92% van marketeers geeft in 2020 aan dat video een belangrijk onderdeel is van hun communicatiestrategie. Niet gek, aangezien video’s zo’n 1200% vaker gedeeld worden op social dan tekst of plat beeld. Ideaal voor jouw campagne. Laat ons jou helpen om ervoor te zorgen dat zowel het concept als de content vorm van jouw campagne video ‘social proof’ zijn. Gecombineerd met de juiste video advertising halen we het maximale uit jouw social content.

Bekijk cases
Campagne

Video is het perfecte medium om emotie over te brengen en mensen aan te zetten tot actie. Afhankelijk van het doel, gaan we op zoek naar de juiste beleving in een video die past binnen de merkwaarden en visuele identiteit van jouw merk en zorgen we voor effectieve content die bijdraagt aan jouw campagnedoelstellingen.

Bekijk cases
Animatie

Een videovorm die volledig uit motion graphics bestaat, noemen we een animatie. Met name voor een complexe of technische boodschap biedt animatie (2D of 3D) eindeloos veel mogelijkheden. Animatie is bewezen attention grabbing en vaak eenvoudiger om te customizen dan live video. Het geeft ons de vrijheid om een wereld te creëren; van eenvoudig tot uitgebreid en gelaagd, branded of clean.

Bekijk cases
Employer Branding

Denk jij nu employer wat? Dan is het zeker goed om even de aandacht erbij te houden hier. Want zorgen dat jouw organisatie een sterk gepositioneerd merk is, die weet waar ze voor staat en dit kan overbrengen, levert niet alleen betere kandidaten voor vacatures op, het maakt van jouw medewerkers échte ambassadeurs. Zo kunnen we met video enerzijds jouw employer brand versterken door middel van een bedrijfsfilm en tevens de tools bieden om HR te ondersteunen door recruitment op een creatieve manier op te pakken. Wij zorgen ervoor dat jouw merkidentiteit en huisstijl volledig doorgevoerd worden en productie vlot verloopt. Klinkt goed toch?

Bekijk cases
Narrowcasting

Video voor een specifieke offline locatie? Van digital out-of-home (DOOH) tot instore video en het informeren van medewerkers. Met narrowcasting kunnen we op een creatieve en vooral effectieve manier een boodschap precies afstemmen op de locatie en doelgroep. Video geeft hier nét dat extraatje om aandacht te trekken en meer informatie of beleving te delen.

Bekijk cases
Advertising

Een video maken is één ding. Zorgen dat jouw video de juiste doelgroep bereikt is een whole different ballgame. Gelukkig, wel ónze ballgame. Aan de hand van een strategie met duidelijke doelstellingen, kunnen we starten met Search Engine Optimization (SEO), een advertentie strategie en continue optimalisatie om het maximale uit jouw video content te halen. Zorg dat jouw content strategie niet stopt bij de productie van een video en ook de laatste essentiële stap bevat om de juiste doelgroep te bereiken

Bekijk cases
Copyright 2020 All Rights Reserverd by Eightynine Realisatie door WebSentiment