INSPIRE. REACH. CONNECT.

Storytelling door middel van kwalitatieve fotografie is voor ons het creëren van het juiste beeld in de juiste setting en kan hét verschil maken in een campagne als het gaat om effectiviteit. Van lifestyle fotografie op locatie, tot studio shoots en portretfotografie. Fotografie is zo ontzettend veelzijdig dat het ons elke keer weer triggert en uitdaagt om het ideale beeld op te leveren.
Portret

Voor ons is portretfotografie het vastleggen van een gevoel, van persoonlijkheid en uiteindelijk van een persoon. Een persoonlijke vorm van fotografie waarbij het essentieel is dat we de juiste setting creëren die dit mogelijk maakt en die past bij het doel van de fotografie; of dit nou commercieel, zakelijk of persoonlijk is. Van belichting, locatie, hoeveelheid detail tot het spelen met scherptediepte, je kunt het bouwen van het perfecte plaatje aan ons overlaten.

Bekijk cases
Employer Branding

Naast video zal ook fotografie een belangrijke tool zijn voor jouw employer branding, het neerzetten van jouw organisatie als een sterk merk. Zakelijke portretten die intern en extern (denk aan LinkedIn of website) gebruikt kunnen worden, geven niet alleen jou en jouw medewerkers een professionele eerste indruk, maar zijn hiermee ook een visitekaartje voor de organisatie. Ook gaan we graag nog een stapje verder en leggen we jouw organisatie en mensen op een authentieke, maar onderscheidende manier vast met bedrijfsfotografie. Het vertalen van een missie in beeld, laten zien waar een organisatie voor staat, het vastleggen van getalenteerde ondernemers, vakmensen en pioniers, is ook voor ons elke keer weer een bron van inspiratie.

Bekijk cases
Lifestyle

The art of the everyday. Of het nou voor social media advertising is, voor print, een campagne of een bruiloft. In lifestylefotografie gaan wij altijd op zoek naar spontaniteit en puurheid tijdens specifieke events en veelal real-life settings. Daar zal altijd een vorm van regie bij komen kijken, maar die zal eerder gericht zijn op het bewaken van een authentiek plaatje. Die oprechtheid is waar lifestyle fotografie voor ons om draait en die we onderwerp maken van het verhaal dat we vertellen in beeld. Een krachtige manier van storytelling.

Bekijk cases
Campagne

Het creëren en verspreiden van likeable, shareable en sales-gedreven content staat aan de basis van elk merk en campagne. Of het nou gaat om een nieuwe merkpositionering, productintroductie of campagne. Afhankelijk van het doel, gaan we op zoek naar de juiste beleving in fotografie die past binnen de merkwaarden en visuele identiteit van jouw merk en zorgen we voor effectieve content die bijdraagt aan jouw marketingdoelstellingen.

Bekijk cases
Studio

Het voordeel van werken in een studio is de beheersbaarheid. Hier kunnen we een specifieke setting en beeld creëren met licht, decor, props, producten en mensen. Van productfotografie tot portretten; door de combinatie van een goede pre-productie en controle op de set, kunnen we hier echt afstuderen op het juiste eindresultaat en het perfecte beeld schieten.

Bekijk cases
Copyright 2020 All Rights Reserverd by Eightynine Realisatie door WebSentiment